Berbelanja dengan bijak?? diapers TESCO or Drypers??? Paza GM??

Hari ini aku cuti, saje jek nk ngabihkan cuti tahunan yg masih lg berbaki 3 hari, xpela carry forward utk tahun depan jela...so aku n hubby ke TESCO td, tgk2 drypers coz stok adam dh nk abis...pastu org kata diapers jenama tesco tu sekilang dgn drypers...so aku belila sample dia tu, kebetulan harga drypers RM35.90 so sambarla satu beg...mari kita cube mlm ni ekk....eh bukan kita tp Adam huhuhu...



Pastu tgk baju bebudak ni murah2 giler beb!!! baju tido adam sepasang kt tag tu tulis RM13.90 and RM15...tp bile byr jadi RM4.50 and RM4.17, sile tgk resit tu ye?? Sile jgn jeles ye kawan2 hahahha (gelak jahat)...suke sgt2...aku sambar baju tido adam 2 helai, baju romper adam RM7, tshirt najwa n najiha sehelai RM7, baju tido diorg RM10, huiiii suke sgt2...best2!!! aku pakai brand TESCO jek coz tgk kualiti pon not bad and patern dia pon cantik...tp xla setanding OSHKOSH, GAP, GUESS...janji boleh pakai dhla...


Semalam pegi Plaza GM kt lorong haji taib, dptla sambar baju overall adam RM35 and gaun najwa najiha RM30 sehelai...kt plaza ni kene beli byk2 baru dpt rege borong, so smlm share ngn kakak ipar aku dptla ktorg beli ngn rege borong...wahhhh best2..aku mmg suke belikan baju najwa a najiha tu same patern...mcm kembar je kan???