Energizing Soy Protein a.k.a ESP


huhuhuh gaji dh masukkk...bile nk smbar ESP ni??? Hari ini atau lusa atau bulan depan????bukan apa bulan ni dah bayar yuran sekolah najwa..mgkn bila dh settle blanje besar2 ni baru bleh rembat ESP ni, boleh je klu nk simpan duit skit2 kan, bulan ni RM50, bulan depan RM50 lagi dan bulan berikutnya dh bleh dpt ESP, harga setong ESP baru RM121, alah klu nak senang pujuk je en hubby blanje half2..utk adam semua boleh, nk plak adam hanya minum susu ibu n nestum, kt situ dh save blanje coz xyah beli susu adam...betul3x....klu nk tau lebih lnjut ttg ESP just klik kt gmb tu ye...

p/s : cery pinjam gmb ekkk

Labels: