Kenapa aku post byk kali?


Anda2 lihatla post aku 2 kali pd masa yg sama, saya budak kan baru blaja, aku nk tepek gmbr gajet nyusu yg aku usung ke hulu ke hilir kt opis tu, tp aku x reti nk tepek bwh gmbr stok susu adam kt 1st post td...hehehe...xpela pelan2 blaja ek...
Diorg kt opis dh sinonim tgk aku ngn beg tu, bebudak lelaki tanpa segan silu meminta2 susu aku tu...giler ke hapa diorg ni, memula malu giler, tp lama2 dh dekat 10 bulan mengusung beg ni aku dh hilang malunye lg...dh buleh mjwb plak ngn diorg ni hehehehe...sabor jun sabor, BTW nama manja aku kt opis ialah JUN hehehe, sokmo kene sakat bila tiba bulan JUN, tiap2 tahun depa sambut bulan aku hehehhe...dan bulan2 seterusnya...hepi kan? very sweet hehehhe
Tgn kt atas tu tgn adam, nk enter prame jgk tu, FYI aku pki MEDELA Harmony yg manual tu je, very good you know...very simple n x byk acessories...lembut n senyap bile mengepam..suke sgt2...masa najwa n najiha dulu aku pki Avent manual, tp byk nau accessoriesnya....yg ni very smoothla...hehehe Duta Medela la plak...yg biru tu kita pggil chiller, beli kt TESCO jek...pas balik keje aku akan simpan chiller tu kt freezer...bg keras kojang ehhehehe...tahap sejuknye boleh mncapai 8 jam...

Labels: ,