Sesi TISAAS 2011...Yeah Go Najwa Go!!!!!!


Td dah bayar yuran sekolah najwa, RM1,230, sepatutnya RM1,450 tp pas tolak duit uniform n tshirt sukan dptla kurang skit. Tahun depan Najwa 6 tahun, aku dh masukkan dia ke Tadika Islam Saidina Abu Bakar As Siddiq this year. Tadika di ada di Sri Gombak fasa 9 dan yg terkini ada di Taman Samudera, Gombak. Tadika ni islamic and tu yg aku suka tu..kepada sesiapa yg nk tau ttg tadika ni atau ttg pendaftarannya bolehla hubungi talian ini 03-61871672...

Najwa dpt no. 3 dlm kelasnya, tp masa trial dulu dpt No. 1...xpela budak2 lg kan...jgnla pressure suh blaja, biarla gitu2 jekk...tp abah najwa paling gembira bila Najwa naik stage amik hadiah, mana taknya nama abah disebut juga masa tu...hehehhehehe

Tadi cikgu najwa kata tahun depan sesi skola 4 jam sehari, sepatutnya 3 jam je, pihak KPM yg minta dipjgkan waktu blaja, Alhamdulillah bykla skit ilmu najwa dpt nnti hehehhehe...tp yuran still maintain RM200 sebulan, Najwa blaja pandai2 tau...moga jd doctor org berguna...AMinnnn

Labels: