Shaklee for breastfeeding mommy




Aku still fully breastfeed now..so aku telah mengmbil vitamin to maintain my production and to produce good milk to my adam. Although aku x nmpk lg peningkatan kuantiti susu aku ni, tp yg aku pasti, susu aku still maintain kuantiti nya dr dulu until now...yg penting kene jg pemakanan, bykkan minum air, bykkan doa n perah kene konsisten, jgn skip atau buang tabiat malas mengepam hehehe...even penyakit tu slalu dtg, tp cube elakkan ek...paham2 hehehhe
Shaklee ni aku dh consume dlm 2 bulan, yg aku nmpk susu aku makin pekat, yg mana lebih mengenyangkan Adam. Actually aku ni pentingkan kesihatan diri sendiri sebenarnya, yelah kita berkongsi mknan dgn Adam, klu aku mkn vitamin ni pon Adam akan mdpt tempiasnya, xde maknanya klu asik x sihat je kan...aku ni kira superwomen gakla, hehehe...hubby slalu balik lmbt, so aku yg menguruskan hal2 umah, dari mjaga anak hinggalah nguruskan umah...
Kt opis, mmbr2 citer hubby diorg tolong sidai kain, jaga anak, sebliknya dgn aku, rutin harian aku..balik keje mandi dulu, siapkan mknan atas meja dulu (mknan tu beli siap ye jgn terpedaya aku nk masak), masak air, basuh baju then baru amik anak2...pastu layan diorg, sidai baju, tgk tv n tido, dgr mcm simple kan? tp mental kene kuat beb jg bebudak ni, gaduh adik beradik perkara biasa tp klu dh bingit tinga aku ni dpt hanger la diorg...adam lak xleh duk bwh, nk dukung all the time, korang bygkan aku wat keje sebelah tgn, bancuh susu, iron baju...klu pi toilet terpaksa tinggal..meraung2 la kt luar bilik air...huhuuu...

Labels: ,