Stok EBM fozen as at 19.12.2010



Taraa ini lah stok EBm frozenku...ada 8 bekas x 3.5oz...duk tgk blogger lain sumenya byk stok..mmberi perangsang juga kt aku nk increase nos of stock ni...aku tepek gak botol2 adam yg dh di basuh n just rendam air panas jek..so far ade 18 bekas termasuk yg frozen tu...sume nya beli online time2 sale mcm ni..aku slalu survey kt kedai ni...mmg giler tgk brg2 baby ni, tp aku hadkan shopping2 ni...kene beringat for investment anak2 gak kan....beli baju2 cantik, utk saving, education bla2...

Aku ni slalu gak gi outstation, tp aku limitkan gi 2 hari 1 mlm jek...mmg x cukup stok ni nak cover lebih2...so aku kira2 ni cukup utk sehari nya stok je...yg lain2 tu di cover oleh EBM fresh...huish klu citer bab ni mmg x abis la sehari tu..aku doa2 moga susuku xkan putus dan moga dptkan susukan adam hgga 2 tahun...amiinnn

Labels: