All About Eve (citer korea)


Hahhaha tetiba je pulak teringat citer all about eve ni...masa memula tgk kt TV3 dulu umur aku 15 tahun kot, ingat2 lupe dah...masa tu mmg tgh demam citer korea la kan...pastu mula la perasan aku jadi watak heroin dlm citer tu, punyala anti kt watak perempuan jahat yg nk merampas pakwe si heroin ni...dulu siap nk beli CD dia yg sekotak tu kan, tp mak aku x bg..sib baik gak x beli coz skrg ni leh tgk kt you tube je kan...

Korang pun msti nostalgia gak tgk citer ni ek...hahhahaha kenangan manis tu...lagu2 dia pon best2, even x paham tp layan jek...