Haduila, Tertinggal pulak corong harmony!!!!

Manually dpt 1.5oz





Astaghfirullah...tertinggal pulak corong Medela Harmony kt umah...bwk handle dia je, mcmana ni? tpksala pki tgn, tp dpt 1.5 oz je...cik 'B' keras lg ni...tp dh urut2 td dpt byk ni je, lgpun aku x pandai nk guna tgn tu yg dpt skit tu..hmm dugaan betul la....

Sesi pagi 6.75oz
Sesi petang 5oz

Semalam alhamdulillah dpt hasil yg sama mcm kelmarin, 11.75oz...hmm lagi satu betul ke klu kita mengurut dpt mebantu bykkan susu ye? nk try jugak tp taktau tukang urut yg pandai area gombak ni, klu tukang urut yg biasa tu boleh agaknye kan?...

Labels: