Jom Shopping ke Carefour today!!!

Sumber dari website carefour

Macam biasa hari sabtu mmg hubby keje dari kul 8pg until kul 5ptg - 7mlm...
td tgk website carefour ade less utk drypers, kali ni kene wat stock la coz mcm
susah dah nk jumpe rege RM30.88 utk M84 keping ni...kebetulan Dynamo
pon less gak, bolehla stock up jugak, pastu siap leh dpt voucher RM5 lagi tu, promosi start today
until besok..today 15hb pulak claim masyukkk maa...
sambil2 tu leh jeling2 kt butik dlm carefour tu, adoiyai pompuan mmg cenggitu...
lambatnya jam ni nk nyampai ke petang huhuhu...





   

Labels: