Pengesahan Bagi Permohonan Penukaran Pinjaman (3%) kpd Pembiayaan Ujrah (1%)



Sebelum ni aku ade citer pasal permohonan penukaran Pinjaman PTPTN dari (3%) kpd Pembiayaan Ujrah (1%) kan? ´╗┐So lepas korang update skrin application tu, dlm seminggu lepas tu korang bleh check emel. So skrin di atas akan akan appear dan amat mudah dan simple untuk di update. Skrin tu mintak butiran peribadi kita, and mak ayah kita je..lepas korang update tu, dia akan tulis Pengesahan Permohonan Penukaran telah berjaya atau suksess!!! So update ye...

Labels: