Scan Ultrasound 3D/4D..


Ini bukan kandungan ke 4 ye hehehhe...actually aku just nk citer pasal scan2 ni, dulu2 mmg setiap kali check up pregnant aku selalu gi sorang je coz hubby kan sibuk..dari anak no 1 sampaila no 3, semua pegi sorang2 je..ada jugak dia teman tp boleh kira la...so bile dpt tau baby ke 3 ni boy, hubby mmg excited giler and x percaya coz anak pertama dan kedua kan gegurl...sampai aku suruh doctor tu scan gmbr 'bird' adam utk tunjuk kt hubby balik rumah nanti...masa check up tu scan 2D je...

Aku penah call vision college utk wat appointment tp full beb!!, utk pengetahuan korang, kolej ni mmg ada services scan 3D/4D ni, kiranya kita ni jadi bahan ujian student2 tu nk guna ultrasound tu...tp berbaloi harga dia RM50 je, tp skrg aku x taula harga dia...so aku and hubby gi klinik pakar wanita zalina kt taman melati, tp caj RM250, tp worth it la coz consultation dia details and pueh hati la...at last hubby aku percaya la baby boy kan..hehhehe..

Kebetulan tadi, aku gi visit area bandar puchong utama, ternampak kt poliklinik Medi-Nur ada gak scan ni, tp caj dia RM40 utk 2D, RM100 utk 3D/4D and RM200 utk details scan for 3D/4D..kalau korang berminat lehla call no. ni  603-80683500 utk appoinment...jumpe ngan Dr Noor Bila...

Pada aku scan ni utk tau keadaan baby kita, ketentuan Allah xde sapa yg dpt menghalangnya, tp mmg dh jadi naluri ibu bapa nk kan yg terbaik utk anak, asalkan sihat dan walafiat dah syukur kan...