Dinner @ Tupai-Tupai


Malam tadi hubby ajak gi dinner kt tupai-tupai, kebetulan kawan ktorg dtg jalan2 KL, member tu dari Kuala Terengganu, keje pelantar minyak Petronas. Kalau korang perasan bulan 12 aritu pelantar minyak meletop kan, nilah salah seorang mangsanya...hehehhe, Alhamdulillah sihat dia gamaknya..Ini pertama kali aku makan di sini, mcmana rasanya? hmmm jom tgk apa yg ktorg mkn mlm tadi..


Restoran ni ade style buffet dan juga by order..mlm td ktorg mkn ikut selera sendiri, ikan stim, butter prawn, ayam kampung, sayur campur dan juga telur dadar. Disebabkan member ni tak boleh makan seafood, dia mknla telur dan ayam kampung tu. Sian dia...hehehhe


Najwa, Najiha dan Adam selera betul mkn, budak2 nk membesar perlukan cukup zat untuk membina sel otakdan tumbesaran  mereka. Kalau tengok picture kt bawah ni, nilah member tu dgn isteri dan anak mereka, Actually diorg ade 2 anak, tp yg bongsu tinggal di Chini, umah nenek dia. Tangan si Zam tu berbalut lagi, katanya doctor advise biarkan berbalut smpi 2 tahun, nak elakkan dari kulit tu terganggu proses nk elok dia tu, actually kulit kt tangan dia tu amik dari peha..


Masa ktorg datang tu adela tupai2 kecik menymbut kedatangan para tetamu..Comey!!!


Terpegun tengok tupai tu, biarlah... at least Najwa tau membezakan antara Tupai dan Tapai. Yelah ade ke masa gi pasar malam mggu lepas, dia panggil Tapai tu Tupai??? hmmm klakor jekk...So far rasa makanan dia bolehla, sebab aku expect mcm Tupai2 ni eksklusif giler tmpt dia, yelah tempat pon area yg sibuk kan...jadi aku bagi 2 bintang out of 5 hehehhe...

Labels: