EBM today 17.02.2011....

Sesi perahan pagi dan petang..

Alhamdulillah ade rezeki Adam lagi, today dapat hasil hampir 12oz. Syukurla, boleh lagi nyusukan adam. Memang happy giler tgk hasil today, makan ape ek semalam? hehehhe...yang pasti jangan putus usaha dan doa semoga kita dipermudahkan. Dah lama sebenarnya tak rasa terik dan berat kalau lambat pump ni, coz today ade training, biasanya pump kul 11.30 pg, arini pump kul 1.30ptg.

Untuk kawan2 semua, thank you atas support anda semua, sayang you all, maafla memang tak sempat nk jenguk kawan2 coz busy sgt2, yg pasti aku sayang korang hehehe...

Labels: