Gara2 salah tutup suis!!!

Cair dgn putih2 naik ke atas

Nak nangis pun ade, tp sib baik ok lg susu tu

Seperti biasa aku akan menyimpan susu perahan di opis di dalam peti ais di rumahku, waktu tu jam 10mlm. Tetiba dengan rasa terkejutnya aku perasan peti ais x sejuk. BERDERAU darahku, aku terus teringat susu frozen Adam!! oh tidak susu frozenku CAIR!!!!....dengan hampa dan kecewanya aku check satu demi satu stok frozen, masih ade ais ketul sikit even cair. Syukurla masih sejuk lagi so aku dengan yakinnya meng'frozen'kannya semula..TAKPE KE???

Bila aku bukak penutupnya dan bau, masih ok lagi...insya allah aku yakin susu ini tidak basi...Semuanya gara2 tersalah tutup suis pagi kelmarin. Nak tutup suis water heater, tertutup sus peti ais pulak. Biler citer kat hubby dia pun tergezut jugak, concern jugak dia dgn susu Adam hehehe....



Labels: ,