Hari Sukan di Majlis Sukan Negara, Bukit Jalil

 
4 Pasukan bertanding

 Aku lah tu hehehhe

Semalam telah berlangsungnya Kejohanan Sukan bertaraf atlet di Majlis Sukan Negara, Bukit Jalil. Bertaraf atlet tu hehehhe...Bermula jam 8.30 pagi, aku bersama askar2 dan hubbyku telah berada di sana. Memang seronok coz coz last 2 years, iaitu tahun 2008, hanya aku seorg je yg dtg. Hubby aku kan keje ari sabtu, tp semalam dia ambik cuti semata2 nk menyambut dan memberi semangat...Klu 2 tahun lepas aku JUARA lompat tinggi dan lari 4 x 100 m, tahun ni hanya 1 acara yg aku sertai iaitu lontar peluru. Sebab aku tak yakin nk lompat tinggi lagi, dah berat hehehhe...bg la peluang kt org2 muda pulak...

Aktiviti memanaskan badan
Penyokong utama..
Aku memang suke aktiviti balapan dari aktiviti main bola..aku tak minat bola jaring semua tu, inilah acara aku dari sekolah rendah lagi...Tapi yang sedihnya aku kalah dlm acara lontar peluru tu, memang kecewa tp aku happy sebab ade suami dan anak2 dtg menyokong...Najwa, Najiha dan Adam memang seronok dpt bermain bersama, diorg tak buat perangai dan semuanya baik2 belaka...Untuk hubby, Thank you...

Labels: