New Cloth Diaper to Give Away!!!!





Actually aku ade 2set CD dan insert yang masih baru dan belum digunakan lagi..
Jenama Rainbow BB dari kedai Bizmom...since Adam pon x pakai CD ni, aku nk bagi korang jela...
kalau ade sesiapa yg nk bgtau ye, ade syarat ke??? hehehhe jomla follow saya tu je.....
pastu tinggal komen korang kt sini ye contohnya: 'Saya nak CD tu'....
kalau ramai sgt yg nak aku akan undi la nnti...ramai ke hehehe???
Tarikh tutupnya aku akan announce kemudian...

Labels: