Umur Setahun just 8.4KG????

Semalam bawak Adam ke Klinik Seri Indah Batu Caves, untuk dptkan immunisation yang setahun tu. Sib baik ade medical card Medijaring yg dpt mencover segala Medical Expenses untuk diriku dan ketiga2 anakku hehehe..jimat poket ibu dia ni..Nak harapkan company abah, cover untuk diri abah seorg shaja, takpela rezeki jugak tu syukur...

So bila timbang berat Adam just 8.4KG shaja..the doctor said ur baby's weight should be around 10KG at this age..Pastu doctor tu jegil2 mata dia kat aku, macam aku tak bagi makan kt anak aku jek bile dia wat mata macam tu...Aku pon dengan bangganya menceritakan yg aku still breastfeed Adam until now tau doctor, taksub doctor tu dengar mcm pelik2 best je hehehe...Doctor kata takpe, janji anak awak cukup zat makanan dan aktif, it doesn't matter, hmm lega aku dengar...

Yang aku nampak Adam dh start lasak sekarang ni. Memanjat, sepahkan kusyen, mulut pon dah bising, Adam dah boleh berjalan...suke nunjuk2 kepandaian dia tu, syukur Alhamdulillah...

Labels: