Alhamdulillah Adam takmo Formula Milk!!!!

Ingat tak entry aku yg dulu ini, waktu tu 14/2/11, genap Adam setahun. Pengasuh anakku bgtau yg Adam tak cukup susu, so aku dgn berat hati terpaksa bg jugak FM. Last2 today kakak tu cerita yg Adam tak nak minum pon susu tu. Last2 anakku Najiha yg minum..Najiha memang suke susu honey. Hurreeyyy!!!! Alhamdulillah Adam tak mo jugak minum FM.

Mana mungkin Adam tak cukup susu kan? Dah makan nasi and nestum bagai, mestilah kenyang kan??? Aku malas nk explain kat kakak tu, layan je..jgn byk songeh kan, janji dia dh jaga anak2ku dgn baik dahla..Anyway hati ku gembira dgn perkabaran ini hehehe....

Hepi2 juga, Isnin dan Selasa depan outstation ke utara, kene kumpul susu byk2, tinggal 8 ketul jek susu tu...Insya allah cukup...

Labels: