Baju saya sweet today..


Hehehehe nak menayang baju la pulak, aku suke segala benda yg berbunga2, baju kurung, anak2 perempuan aku, langsir, cadar, tuala, alas meja, asal ada bunga2 lah...pantang nampak yg sweet2 ni pasti aku grab!!! nak pulak ade wane pink2 ni, mmg aku suka.

Ini blouse aku today, aku beli masa visit utara aritu. Harga RM50. Bolehla kan, bukan hari2 beli baju. Sebulan aku limit sehelai, eh yeke???? laki aku baca entry ni mesti guling2 ketawa. hehehehhe..Blouse ni lengan dia bergetah, aku suke...pastu labuh ala2 muslimah...Ini tahap piawaian hubby aku, mesti labuh dan longgar, tak mo cekci2...

Labels: