EBM outstation 7/3/11 until 8/3/11

Total 26oz

Inilah hasil perahan masa outstation kelmarin dan semalam. Masa hari pertama tu aku dpt pump pukul 5 ptg. Bayangkanlah sakit bengkak susu tu, bile perah dptla dlm 7 oz, tu pon perah dlm kereta!! syukurla opis mate pompuan, so takla segan silu nk pump. Tak sempat nk pump pagi tu, coz byk tempat kene visit. Dari Kulim ke Baling, terus ke Sik, Changlun dan Alor Setar. Non stop tu, turun2 flight sewa Vios ktorg terus memecut ke destinasi pertama.

Alhamdulillah settle keje dalam masa 2 hari. Korang bayangkanla. Kitaorg lunch kat Parit Panjang, Baling. Aku makan nasi, sotong kecik2 tu masak smbal, ikan masak kari, ikan masin, air sirap. Kawan aku pon sama menu mcm aku, bila aku bayar kakak tu kata RM6.50 je????!!! Aku kata, akak dh kira air skali? dia kata skali lah tu... Allah murahnya lah kak ooiiii...dahla sedap rasanya cukup rasa lemak, masin, manis, kat KL mana dapat mcm tu kan? RM6.50 tu nasi dan lauk je...air tarak!!






Pastu masa jalan2 kt jalan Dato' Kumbar, Alor Setar aku nmpk pokok2 mcm ni tepi jalan. Mcm kat oversea time musim bunga tuu...hehehhee...cantiknya la..subhanallah...Pastu semalam sebelum naik flight kt Alor Setar, singgah dulu kat Star Parade, wah shopping baju Adam tuu...Brand KIKO sales 50%, aku beli kemeja RM17.95, jumper RM19.45 dan seluar tu RM24.95..Baju Adam SAHAJA???? hehehe kak long kak ngah nanti ye, kt situ baju cantik2 mengalahkan ka KL..hmmm pompuan ni soping, soping xde ke keje lain???hehehe



Baju kemeja, jumper, pants KIKO