Elianto kesayanganku...


Inilah sebahagian dari produk Elianto yg aku guna. BB cream, two way cake compact, concealer and lip gloss. Memang wajib ade dlm handbagku. Selain tu wipe tissue pon mesti ade, senang nk tanggalkan make up kalau nk solat. 2 minggu lepas aku duk pegi Kiosk Elianto kt Jaya Jusco Setiawangsa dan kelmarin gi kiosk kat Star Parade cari concealer dia. Tapi diorg kata dh 3 bulan Elianto tak stock up bende tu. Mungkin nk tukar packaging katanya...Uk alola dahla tinggal sikit bebenor dah ni...

Nak try concealer lain tapi concealer apa lagi yg ok ekk? Yang penting baunya sedap dan kemampuan concealer itu utk menutup jeragat2 dan bintik hitam di muka ku hehehhe...Setakat ini mukaku memang tak berminyak atau bercapuk2 kalau pakai produk ni. Aku pon puas hatila dengannya. Kalau beli time promotion memang berbaloi. Sekrang ni aku dgr diorg buat promotion, kalau belian lebih dari RM60.00 dapat 50% diskaun!!! wahhhh harus ke sana ni, hehehehe

Labels: ,