Lecithin Shaklee, berkesan ke?

Baru terima pagi ni..cepat sungguh´╗┐

Hahahha apabila program diet terganggu, saya puasla memikirkan apa cara nk turunkan berat badan ni? Target nak capai 57kg mcm susah pulak, sekrg my weight is 62kg....5kg more to go..so far bersukan ni saya xdela, just buat kerja2 rumah, berlari dan bersilat dgn anak2 di rumah jela...Kadang2 ikut hubby jogging kt taman time ujung minggu.

Saya ada jugak diet dan jaga mkn, tp bile time kenduri mcm kelmarin or kuar visit outstation, jadual pemakanan saya terganggu ngeh ngeh ngeh...so baru sat tadi, saya dh dpt Lecithin yang saya order dari kak N, utk pengetahuan kalian, kak N sifu saya dlm penyusuan ni, saya beli 1st trial pek pon dari dia. So bila baca lecithin boleh membakar lemak2 degil ni, saya pon nk try la. Dah lama tau ttg lecithin, tp baru skrg tergerak hati nk cuba..

So before lunch nanti saya akan ambil 2 biji, jaga makan pon penting ye, kalau boleh susuli dgn sedikit senaman ringan, jgnla bedal mkn sesuka hati tp nk kurus, kene usaha juga kan...hehehhe pandai jek bercakap, jgn tak buat ye jun......

Labels: ,