Nak tumpang boleh bang???

Jalan lengang kan???

Kalau hari2 mcm ni pon best!!!!

Oh hari ini hati sangat berbunga2 kerana dpt tumpang husband gi keje, selalu mmg drive sendirik. Reason tak dpt tumpang hubby sebab dia balik lmbt. Malam ini ingat nk join kawan2 opis mkn steamboat kat Setapak. Mungkin balik lmbt la kan dh mkn2 tu, hubby kata dia bleh jemputla balik dari mkn2 tu nnti.

Oh jalan raya hari ini amat menggalakkan!!! hehehe ini bak kata anak buah aku Farzana Izzati (anak adik aku). Dia cakap "Cuaca hari ini amat menggalakkan", apa punya bernas ayat anak menakan aku ni, umur baru 6 tahun, petah berkata2...hehehhehe..Jalan raya lengang sekali, aku smpi opis kul 7.30pg tadi. Hmm opis pon lengang jugakkk, rakyat jelata tak smpi lagi hehehhe...

Kalau hari2 dpt tumpng kan best???

Kalau hari2 dpt tumpng abang kan best??? Hubby kata boleh, tp balik naik tren la ekk?? emmm tak mboh la, stesen Putra tu jauh lagik dari umah, kene naik bas yg ntah bila nk smpi tu...hmmm menikmati hari2 indah bersama, time tu la dpt bercakap dari hati ke hati, kalau kt umah budak2 pon sibuk nk berborak, hmmm bergaduh dibuatnya hehehhehe...

Labels: