New cooler bag???


Rasanya dah ramai rakan2 opis yg menegur tentang keuzuran cooler bag saya ini, mana taknya dah setahun lebih saya mengusungnya ke sana ke mari. Jadi jangka masa yg lama itu memanglah memperlihatkan rupa paras yg kurang senang pada beg saya ini. Dengan poketnya yg dah koyak, pastu dgn taik lalatnya…segan pulak kalau orang dh tegur tu kan..malu pun ade…jadi saya mengambil langkah untuk menyervey survey new cooler bag kat kedai ini.

Tengok ade sale tu, beg pon kiut miut dengan harga yg berpatutan. Emmm bolehla nk sambar yg baru kan?? Since Adam pon masih menyusu lagi, berbaloila gamaknya beli beg baru…target nk cukupkan 2 tahun penyusuan masih jauh lagi…so better get the new one maaa….

Labels: ,