Packing barang untuk besok!!!

Aku dah siap packed beg utk outstation besok.
Juga aku dah siapkan beg baju utk Najwa, Najiha & Adam nk gi umah pengasuh.
Senangla skit keje abah nanti, takla kelam kelibut pepagi,
mana nk mandikan Najwa, nak kemas baju, beg skola...
sume ibu dh siapkan. Memang rutin aku mcm tu pon hari2..
cume aku tak yakin kalau bukan aku yg siapkan hehehe..
kang tertinggal pulak brg2 keperluan diorg ni..
Aku ke utara 2 hari, naik MAS..dengan opismate sorang..
Memang keje aku memerlukan aku travel..
klu tak jauh, dekat..kalau tak dekat, jauh...
mcm bulan lepas mmg tak gi visit langsung..
claim pun tak massyuuukkkk la hehehe...
seronok dpt tgk tmpt org kan..
kalau diorg yg keje gi outstation oversea lagila sronok kan...
hmmm rezeki masing2...keje kt sini pon sgt2 la besshhhh!!!!

Labels: