Website jual Breastpump dan aksesori MEDELA


Sumber dari Google´╗┐

huishhh Medela Harmony aku ni lagi meragam!!! Bila pam tak kuat suck dia tu, bila check2 getah / membrane dia tu dah kembang..uk alo la, mana nk cari ni??? Pergi Manjaku Sri Gombak, diorg tak jual pulak yg tu, yg ade hanyala botol, pump dan cream. So bile google2 aku jumpala website ajasu, which very the famous one tu, kalau korang nak beli pump Medela dgn dia ni la, harmony, Swing dan Freestyle, main kutu pon bole...

So bile aku check kt enjoybreastfeed, diorg jual RM14 sepasang, tapi kt ajasu korang bleh dapat RM12 sepasang. Campur pos laju hanyalah RM18. Tak sabar nk tunggu hari besok, nk pump susu Adam.....

Labels: ,