Apa yg menyerabutkan kepala ni ekk???

Membaca sambil mengepam

Hmmm sejak semalam, daku mengalami kemeruduman setiap kali mengepam susuku..Pagi semalam dpt 4.5oz, petang dpt 3oz jek, malam pulak dpt 1.5oz...ohoiii mmg tak cukup nk tampung susu adam ke umah pengasuh, so terpaksa amik susu frozen 1!!!!

Pagi ni tadi dapat 3.5oz jekk...ngape puan jun??? entahla daku pon tak tau apa yg ku fikirkan, mmg dh pujuk diri sendiri jgn tensen2, jgn serabut2 kepala, jgn pikir yg bukan2, dh kosong dh kepala ni klu tiba sesi mengepam, tp ianya terjadi jugak..relaks2, mgkn ptg ni oklah tu kan...hopefully lah ptg and mlm ni ok, taknak dah amik stok frozen, sayang tuuu....

Berita sensasi hehehe

Actually nursing room kt opis ni byk bahan bacaan yg dibawa oleh rakan sekerjaku, bagus jugak kan, sambil pump sambil tgk fesyen terkini, dekorasi umah, secara tak langsung merangsang otak kita ttg kegembiraan dan melupakan hal2 yg mengusutkan kepala ni. Best2...moga2 production ku akan terus meningkat dan sustain hehehe, mcm bisnes jugak kan, tiap hari berdoa ada sales la hndknya kan..begitu juga diriku...

Labels: ,