Exclusive treats with Proton Exora

 
 Klik kat icon atas belah kanan anda atau website ini utk TEST DRIVE

Bila keluarga dah makin ramai, mulala naik kete pon rasa sempit. Korang pernah tgk iklan kete Caldina tu kan? semua pakat2 duk depan mcm naik motor sebelum tu kan?? mcm tulah jugak familyku ini..anak2 sume nk duk depan and kt belakang kosong jek..diorg complaint kata air cond tak sampi belakang..hmmm ni yg rasa nk tukar MPV ni, pastu Nuffnang ade iklan pasal Proton Exora ni tadi..

Cepat2 la aku klik sbb nak tau ape yg best pasal iklan ni..so terus kuar page mcm kat atas tu, pastu click Get Exclusive treats with Proton Exora - Enrol here..then page ini akan keluar. Utk pengetahuan korang, Proton sedang mempromosikan Model Exora ni dan form ini utk kita test drive ye..

 
Isikan semua info2 yg diperlukan

Bila dah penuhkan semua info di atas ni, dh check betul2  then klik next ye..page berikutnya adalah seperti di bawah

Sikit lagi nak siap ye

Isikan lagi info2 ttg household income, brand kete sekrg dan bla bla bla tu smpi abis, make sure anda yakin dan pasti dgn jwpn anda ye, then klik submit...the SIAP!!! Kalau bernasib baik pihak proton akan kol anda ASAP..doakan daku jugak ye..nk merasa test dive jugak kan!!! Jangan lupe klik website proton ini utk keterangan lanjut yeh...

Labels: ,