Fesyen Muslimah Idaman Hati..

Sumeber : http://www.polyvore.com/

Aku suka sangat fesyen2 muslimah mcm ni..Skirt labuh, baju kemeja dan bertudung..Memang tgh cari skirt labuh dan kembang tp belum ada yg berkenan di hati, yg fesyen ni aku survey dekat laman web ini. Korang tau ke  mana nak dapat fesyen2 mcm ni kt Malaysia ni? hehehhe window shopping pon malas kata tak jumpa hehehhe...malas nk survey sebenarnya, kalau boleh pegi satu tempat terus nak beli, malas nk berjalan dgn anak2 sebab banyak kerenah kan...


Sumber : http://www.polyvore.com/

Sumber : http://www.polyvore.com/

Husband aku mmg suke aku pakai yg labuh2 dan menutup aurat, takmo ketat2, takmo singkat2...hmm bdn pon dh berisi mcmana nk pakai ketat bang oiiii hehehhe...´╗┐hmm cantik2 betul fesyen ni, duit pon kene cantiklah jugak..takpe2 pelan2 cari, mesti jumpe kan..

http://www.polyvore.com/hijab/collection?id=65459 




    

Labels: , ,