Pagi ini hujan sgt lebat!!!

Lebat sampai tak nmpk jalan

Huisshhh lebat sungguh hujan pagi ni, syukurla jalan tak jem and clear saje...mungkin orang dh start cuti kot lah..Ahad kan Hari Buruh, so forward ke Isnin, so 3 hari la kita cuti!! Actually aku apply cuti hari Selasa tu coz adik ipar aku akan berkahwin besok...Wah bestnya!!! Lamanya cuti!!! Kita enjoy!!!


´╗┐Kete pon tak banyak

Lagi satu even ujan lebat pon Encik Polis Traffik masih setia berdiri di tengah2 hujan menjaga traffik!!!´╗┐ Tapi aku tak dapat nk snap gmbr dia tadi coz bahaya pulak nyawa aku kang hehehhe....Wahh mmg bagusla, sanggup berkorban demi memastikan semua org smpi ke tmpt di tuju dgn cepat dan selamat. Trimas kasihla en. polis, mood nak bercuti dh berkobar2, nak wat keje pon best jek hehehehe...

Labels: