Stylish Belt

inilah beltnya´╗┐

Tadi aku jalan2 time lunch, jumpe belt ni, terus berkenan. Kan skrg fesyen org pakai blouse besar pastu pakai belt ni kan..aku beli jek, harga dia RM15, aku pon tak pasti kenapa aku beli hehehe..takut tak pakai jek..pe pun, aku dh terbayangkan ke'stylish'an memakai belt ni, jgnla terkeluar atau ternampak lemak2 kt tepi2 perut ni udahla kan...


Bila kala nk pakai belt ni???

Bila digayakan cenggini jadinya...ish2 anak dh 3 nak bergaya lagi tu??? bukan apa suke tgk org pakai mcm ni, kita pon tingin juge hehehhe...Tapi ni aku pakai baju kurung, just try2 jek ni, nntila aku tepek kalau aku pakai ngn blouse ekk...cuci2 mata utk hari ini...

Labels: ,