Training 2 hari di Crystal Crown Hotel, PJ

Tajuk training

Organizer

Dua hari yang lepas aku ada training kt sini..Drive sendirik tu, aku bukannya tau sgt pon jalan ke Hotel ni, just tgk maps.google and landmark dia PPUM. Hmm hubby pon malas nk bwk survey dah, katanya msti jumpe nya, GPS pon ade, tp masalahnya not up to date GPS tu, jalan lama jugak dipakainya...Alhamdulillah jumpe jugakla..sebab hubby aku dh ajar ikut Federal Highway..

Hmm training ni very easy to understand, even organized by MIA tp topik ni bukan berkisar ttg accounting...berat jugak kepala hari2  mengadap figure, dpt tajuk ni at least dpt improve kita punya performance at work...So biasalah training kt hotel mkn pon sedap..kul 10.30 tea break, kul 1 lunch, kul 3.30 tea break lg...hmmm bila tiba time solat aku pon nk menjalankan aktiviti mengepam sekali, malangnya plug point kt surau rosak, aku pulak tak bawak pump manual..ah sudah...aku tanya kt lobby kt kaunter receptionist tu..

Aku : Dik kat sini ade nursing room ke?
Receptionist : takde kak...kenapa?
Aku : Akak nak pump susu la, kt mana lagi ade plug point ek? (dgn buat muka kesian)
Receptionist : oooo kat sini ade guest room jela kak...itu utk guest, tp kalau kt toilet pon ade plug jugak..
Aku : Oo  yeke? takpe ye dik TQ ( dgn hati kecewa)

Plug point kt toilet

Pump sambil berdiri tuuu
Wah hotel besar2 dan gah mcm ni pun xde kemudahan utk ibu2 menyusu ni...aku dgn berat hati mengepam jugakla kt toilet sambil berdiri...hmmm nak wat cmne kan?? at least dpt la jugak aku mengepam dgn hati tenang, sib baikla toilet bersih...

Labels: , ,