Bukan lupa tp tak ingat...

Due 15 APRIL 2011

Bukan lupe tp tak ingat???? Apa ko merepek ni konah? kan sama je makna dia tu?? ntah hehehe..dah mkn ni otak pon jem...Malam tadi aku sidai kain kt depan umah, sbb blkg umah aku mana ada tanah dah hehehhe..longkang jek terus...Dah2 jgn mengarut... cer citer cer citer...So aku tertengok kt cermin kete aku, road tax due 15 April 2011... WHAT?????

Mcmana aku leh terlepas pandang ni??? aku rasa baru jek renew kan, tetiba dah mati pulak...rerupanya, aku renew 6 bulan jek coz nama aku ada saman, takleh renew setahun...hampeh tul..Selamber jek tekan myk ke hulu ke hilir kan, sib bek polis tak perasan hehehe...

Hari ni pon aku dgn selambernya gi opis tanpa rasa bersalah...sbb aku yakin tak pernah ada roadblock lagi on da way gi and balik dari opis...YA ALLAH selamatkanlah hambamu ini hehehe...nanti saya suh runner renew ekk...senang jek klu suh org rather than buat sendirik...malas betul ko ni konah...hehehhee

Labels: