Concealer Elianto is back!

Concealer

Semalam masa gi Parkson tu aku gi Elianto jugak, saje nk tgk2 la kan…aku tya salesgirl tu concealer dh ada ke belum? Sebab dh 3 bulan diorg tak produce item ni lagi…bila dia kata ade je terus la aku merembatnya…pastu dia tulis beli 3 item dpt less 10%...so aku beli blush dan juga two way cake powder…hmmm suke benor kak konah kt Elianto ni…Kalau korang nk tgk aku makeover dgn Elianto ni kt sini ye..



Elianto Blush

Bukan apa sesuweiii benor kt muka ni ha…pastu tahan lama sbb colek sikit2 jek hehehe…hubby aku tak bising sbb bukan duit dia yg keluar kan hehehe…ini pon pki duit claim aku yg baru masuk 15hb aritu…sblm tu aku byk gi outstation tu yg masssyyuukkk tuu…

Two way cake powder
Hati berbunga2 la kan pas dpt concealer baru ni, pasni tak risau dah mana nk cari concealer ni lagi…jeragat aku byk beb, kalau tak cover ngn concelaer ni nmpk bintik2 itam tu…

Labels: , ,