Dah dapat free header baru!!!!!!

Header baru!!!


Header lama!!!

Ingat tak lagi entry aku yg join free-header-by-kei-seichi??? yang ni uols just wat entri ttg nakkan free header tu, bagi semua info yg kei- seichi nak seperti gambar yg korang nak letak kt header, warne yg uols suka, dan info lain2 yg nak letak skali kt header tu...

Aku wat entri tu semalam, pagi ni dh dpt header baru dan terus pasang kt blog aku, semuanya secara PERCUMA!!!!! Aku suke sgt2!!!! Apa lagi?? sapa nak bg header free kan???? jomla join....jom2

Labels: