Hasratku sudah tercapai!!!

Sweet Family & Nurkasih hehehe

Semalam hari yg amat free dan hati ini sungguh berbunga2...Mcm org mengidam yg ditunaikan hasratnya, kami berlima berjalan2 ke Brem Mall, Kepong utk menonton Nurkasih The Movie...kt situ mmg tak ramai org, so mmg best sgt2la...

Tiket kul 12.45 tghari

Melihatkan keadaan itu hati ini tidak2 sabar2 utk menontonnya..kami dpt tiket jam 12.45 tghari..anak2 pon tak sbr mcmana rupanya yg dinamakan 'wayang' tu...Seronok betul diorg...sepanjang citer tu berlangsung, anak2 mmg behave jek, Adam paling baik, Najwa dan Najiha jatuh kerusi lipat2 tu, nangis...sib bek tak meraung kuat coz msti org bengang jek kan...

Najiha paling excited hehehe

So far citer ni bestla..mmg tak rugi tengok coz ade permulaan dan penghabisan yg baik..hmmm pueh hati dh dpt tgk movie ni hehehe....

Labels: ,