LHDN dah refund duit saya!!!

LHDN : Sulit dan Persendirian

Semalam balik keje tgk2 ada surat utk aku, biasanya bil hitu bil hini..tapi ini sulit dan persendirian!! Bukak tengok2!!! dari LHDN...suke sangat!!! suke sangat!!!! Kali ni diorg bank in direct ke akaun bank yg kita inform dlm borang BE tu..

RM???? Sikit jek  :) :)

Macam tahun lepas diorg pos cek ke rumah, tp yg ni memudahkan keje kita dah, terus masuk akaun jek...seronok sgt, hubby aku yg submit awal dari aku pon tak dpt lagi hehehhe..Korang sabar ye, nnti sampailah tu..kalau hubby uols dpt nnti mintak diorg blanje hhehehhe...


P/S :- Ending citer Mantera Anjasmoro mcm tergantung kan??? huhuhuhu...

Labels: ,