Pernah redeem Bonuslink point???

http://www.bonuslink.com.my/

Sebenarnya dah lama aku jadi member Bonuslink kad ni..Tapi mmg seumur hidup jugak tak pernah redeem, semalam aku just call centre dia, nak tya cara2 nk tgk berapa banyak point terkumpul aku...so dia kata pegi laman web ni, masukkan no. kad kita dan masukkan no. pin yg dia bg tu...Pastu dia cakap mcm ni...

Customer service : Puan tak pernah redeem point ke?
Aku : Tak pernah, kenapa?
Customer service: Patutla every month ada je pont yg expired, sayang tau puan..baik redeem...
Aku : La yeke? Owhh mcm tu saya wajib la redeem..rugi jek burn cenggitu point tu....
Cutomer service: takpe puan layari laman web ini, tgk hadiah apa yg puan leh redeem dgn accumulated points puan tu ye..
Aku: TQ la dik...Suke stgla nk dpt hadiah ni hehehehe


Point terkumpul dan top gifts

Geram tgk gift2 ni hehehe

Jgn lupe call centre utk dptkan no. pin uols ye..Mcm aku jarang2 shopping kt Parkson, kekdg gi shopping tp kad tak bawak pulak..Tp bg yg kehilangan kad bonuslink tu, boleh call diorg utk request kad baru...mudah jek kan...

Labels: ,