Sedih bila org kata dia gemuk!!!!

 Najiha baju hijau

Berat Najwa skrg ni 20kg, Najiha 22.5kg, Adam 9.8kg...Umur Najiha baru 4 tahun dah 22.5kg??? sedangkan Najwa dah 6 tahun baru 20kg...aku perasan perubahan berat badan Najiha ni masa dia menginjak ke umur 3 tahun. Selera mknnya bertambah2, klu mkn nasi smpi 3 kali tambah, bukan rekaan tp kenyataan...Takkan aku nk sekat pulak selera Najiha??? Aku memang haramkan anak2ku mkn jajan or cekedis or keropok yg byk perisa mknan yg tak berkhasiat tu, alasan ku pd anak2???? Nanti LEMAH MINDA....Alhamdulillah diorg boleh terima...

 Go Najiha Go!! Selalu lumba ngn Najwa mesti Najiha kalah

Setiap kali org jumpe Najiha org akan kata semangatnya badan dia ni, aku boleh accept lagi, tp bile org kata Najiha gemukla, aku rasa sedih dan kesian kt Najiha...salah aku ke ekk??? Paling kesian skalik Najiha ni cepat penat, jalan jauh penat, suruh lari asik kalah jek..lumba ngn Najwa la..Semoga anak2 ibu sentiasa sihat dan pjg umurnya..kalau beli baju kene beli sama size ngan Najwa, tang perut and peha tu yg ketat tu, aku byk belikan diorg ni gown..senang nk pakai kan...


Najiha Najwa dan sepupu2

Tapi neneknya kata elokla gemuk sebab org geram kt budak yg chubby2 ni, kalau kurus sapa nk geram ye tak??? betul gak kata mak mertua aku ni, tp bila pikir2 balik, ke nenek najiha ni nak sedapkan hati aku jek??? hehehhe...


Najiha tomeyyy!!!

Takpela Najiha, yg penting kamu sihat kan...rasanya kamu ni ikut baka abah ni hehehhe...Nnti kalau kamu dh sekolah mesti kamu kurus kan...Nanti ibu anta kamu gi slimming world ataupun mntk abah belikan Premium Beautiful, boleh ibu tumpang sekaki hehehehhehhehehe.......


Offer Premium Beautiful ok ke????

Labels: ,