Sekitar Majlis Pernikahan Adik Iparku...

Para paparazzi suke sangat adegan mcm ni hehehe


Tingat zaman aku dolu2

Kembali semula berblogging..memang drop sangat blogwalking kalau lama tak update blog :) :)....Alhamdulillah adik iparku telah selamat diijabkabulkan dgn pilihan hatinya..Sedikit sorotan semasa majlis perkahwinan mereka.. Pada malam pernikahan, bersamaan Hari Sabtu, 30 April 2011, majlis pernikahan diadakan di Masjid Felda Sungai Kemahal, Triang, Pahang. Pada malam tersebut hujan turun selebat2nya..sepatutnya kami bertolak ke Masjid jam 8 mlm, tp hujan rahmat tersebut reda pada jam 8.20 mlm..

Adam, Najwa dan sepupunya

Setibanya di masjid, ktorg sempat menunaikan solat Isya' berjemaah. Kelihatan para jemaah lelaki bersiap2 tempat utk akad nikah. Anak2 ku adalah org yg paling gembira kerana mendapat tempat yg luas utk berlari..Ya Allah ampunkanlah perilaku anak2 ku ini..puas dah menegur dan mengejar tp biasalah budak2 kejap je diam pastu berlari semula...:):)

Adam kenit bersedia utk berlari´╗┐

Doaku agar adik iparku berbahagia hingga ke akhir hayat..Selamat melayari bahtera rumahtangga..yang penting kedua2 pihak kene bertolak ansur dan memahami peranan dan perangai masing2...TAHNIAH!!!!´╗┐

Labels: