Wedges murah tu di Brem Mall

Sepasang RM24.95 after 50% less

Semalam sebelum tgk Nur Kasih The Movie tu hubby aku ajak di MJ outlet kt tingkat atas Brem Mall tu, yelah movie start jam 12.45tgahri, ktorg smpi tu jam 11pg, so byk masa lagi kan..aku okehkan jek, niat hati takmo beli apa2, just tengok jek hehehe...

Hati sapa tak terpikat ye dak????? hehee

Last2 ternmpk wedges2 yg cantik dan murah ni, sebelum ni aku mmg tak pakai pakai high heel coz aku kan sakit pinggang kan..mcm entry sebelum ini, tp bile try2 yg ni mcm ok pulak..hmm harga pon berbaloi, amik la sepasang...

Comey jek, geram!!!

Kalau rasa2 sakit pinggang nnti aku stop kejap pakai ni, kalau dh ok nnti pakai semula hehehe....Buat basahan okla kan, tp aku make sure aku tak pakai high heel kalau dukung Adam, mau retak pinggan ni ha hehehe...Tp hubby aku tak suke aku pakai high heel, aku kan tinggi, hubby aku sama tinggi ngan aku, so pakai tumit tinggi nnti hubby aku nmpk rendah, hamboi pjgnya explanation hehehe

Ini pilihan hati saya

Labels: