Apa mood uols hari ini????

Ekspresi Wajah

Just nk tanya apa mood korang hari ini...Marah? Gembira? Sedih? Moody? Biasa saje??? Well aku happy coz jalan mmg tak jem cuti skola ni...tp yg tak bestnya cuti sekolah berakhir minggu ni...dah start busy pepagi nak melontarkan vokal seperti biasa2...Sakit tekak nk nyuruh Najwa bgn mandi...

Tapi aku sure kpd yg baru balik dari bercuti mesti seronok kan?? dpt jenjalan bersama keluarga...Pegi pulau kapas, pulau langkawi, balik kampung, kenduri kahwin...bestnya!!!! Bila la aku nk jenjalan ni..hubby aku dpt cuti lama pon time Chinese New Year..keje ngn company cina la kan...biasalah...

Kepada yg baru bergelar Pengantin Baru...diucapkan tahniah!!! begitu juga yg baru bergelar ibu dan ayah, tahniah juga kepada yg menyambut Anniversary, Besday...whatever yg menggembirakan anda!!!

Tak lupe juga kepada yg berada di dalam keadaan sedih dan ingatlah sesungguhnya ini semua ujian Allah...Hidup seperti roda, kekadang di atas, kekadang di bawah...Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul...

~~~~ Senarai Peserta 7th Anniversary GA ~~~~


Labels: