Bila keluarga dah ramai, teringin nak beli MPV

 Proton Exora

Entry berkenaan dgn iklan Nuffnang yang duk berjoget di blog daku ni..tengok iklan tu, teringin pulak nk beli MPV..bukan apa ahli keluarga dah bertambah kan..dulu berempat, skrg dh berlima...rasa sendat jugakla kete abah kalau balik bercuti ke kampung...Lepas tu masing2 kata nk duduk kat tengah sbb klu kat blkg tak dpt aircond..hmm berebut pulak dah...kalau MPV kan air cond ada kat seat belakang kan...hmm amcam2 hal..hehehe

 Safety, Handling, Power & Style

Kalau dapat MPV, sorang anak dpt satu seat luas, beg2 letak kt bonet belakang..huiisshhh selesanya..hehhehe...buat masa ni belum tergerak hati lagi la nk tukar ke MPV coz keadaan ekonomi pon tidak berapa nk mengizinkan...Hmmm next year kot...hmm kuang2xxx


 
Kalau nk try test drive klik kt banner ye

Perasan jugak diorg ada buat promotion test drive utk Exora ni, tak surelah still available ke tak..aku dh register last month tp takde apa2 jwpn pon..tak bertuah la tu huhuhu

Labels: