Bila Savvy meragam lagi dan lagi..

 Kete comel kesayangan ibu

Dugaan dari Allah, Savvy comel itu meragam lagi, tidak mahu start bila enjin dihidupkan....hehehe ayat pon celaru...pukul 8 proton servis centre dah bukak...so pagi2 lagi dah terpacak depan servis centre tu...Hubby tolong antakan je coz dia bergegas nak ke Perak pulak...

So org proton tu check tgk apa masalah kete comel ni...susah sgt nak start, smpi org kene tolak kene ni baru enjin dihidupkan..takkan hari2 nak kene tolak ye dak??? So hubby kata dia risau kalau dia takde nnti kete ni meragam, nnti aku patah kaki pulak nk gi keje dan ambik anak2...

Sensor costing about RM500

So nak tak nak kene tukar jugakla part yg bermasalah tu...rupanya ini dia masalah pengarang jantung hati ibu ni..SENSOR...harga dia pon boleh tahan jugak..inilah yg terpaksa ditanggung oleh mereka yg berkereta..ade2 je masalah..nnti dh sampai masa nk servis plak..sabar2...dugaan dunia kan...

Tapi hubby kol tadi dia kata " takpe ju, nnti kita share ye cost repair tu.." Alhamdulillah..nak menitik airmata ni kt workshop tadi tp aku tahan jek..aku kan sensitif very the penyayang..sikit2 nak nangis...huhuhuhu ni dah smpi opis, aku doa2 moga lepas ni ok lah hndknya...aminn

Labels: ,