Darah gemuruh pergilah jauh2!!!!!

 
Sumber Google

Pagi ini tepat jam 10pg daku ada presentation dengan top management..darah gemuruh pergilah jauh2!!! Moga2 tidak banyak soalan yg akan diajukan...moga mudahlah keje daku hari ini...Ini kali pertama daku present paper setelah beberapa tahun bekerja di sini.

Darah gemuruh pergilah jauh2!!! 
Agar daku tidak gementar dan berdebar2, 
nanti suaraku bertukar dan terketar2...
Riak muka jgnlah cuak...
Nanti diorang kata apa pulak,
Sekarang ni perut sakit dan senak..
Orang kata kecut perut tp bukan nak berak
Malam tadi tido pun tak lena
Macam2 pikir besok macamana ye??
Mesti muka pucat tak hingat
tp kalau pakai lipstik ok kot tak la pucat sangat
Kenapa nak berdebar?
Diorang pon manusia biasa
Sebab aku yg tak biasa dgn mereka
Semoga mereka tak byk bicara
Puashati dengan apa yg ada...

P/S: Kawan2 sekalian doakan daku ye...aminnn

Labels: