Mandi pool!!!!

memenuhkan air kolam

Semalam anak2 aku sibuk ajak gi mandi kolam..Pehtu ktorg ke Carefour nak cari pool plastik utk bebudak tu...so dptla yg berukuran 5 kaki tu dlm rege RM32.90..Hmmm bersemangat nk mandi memasing ni...Waktu gi Carefour tu kul 1 ptg....balik umah tak sabar2 dah Najwa and Najiha nak mandi...


Aksi2 seksi hehehe

Aku pujuk kata mandi kul 5 la..awal lagi ni, aku buat susu suh diorg tido ehehhee...then pas bangun tido tu time menuntut janji la kan...Actually abah dah refill air kt dldm kolam tu kul 4ptg lagi..abah siap cuci kete lagi tu...Nak surprise bebudak tu katanya...

Seronoknya lah

Bukan main gembira lagi diorg, selalu dpt mandi mcm ni kt hotel jek..Memasing pakai suar pendek je..tak beli lagi swimming suit bagai tu...alah kt umah jek kan..jiran2 pon bukannya ada, balik kampung...Aku nk jugak terjun dlm tu tp malu hehehe...Abah dia siap kene marah ngn Najwa dan Najiha sebab nnti koyak pool tu katanya...

Ketar2 kesejukkan

Suke ibu/abah tgk korang gembira!!

Hmmm Adam awal2 lagi dah naik umah, Najwa Najiha sejam lebih baru menyusul..tu pon puas jugak nk pujuk naik...pehtu diorg tya bila lagi bleh mandi?? hehehhe...OMG

Labels: