Rumah baru saya..maila singgah sini!!!!


Assalamualaikum....amacam rumah baru saya ok tak??? Hmmm suka sangat dengan design kiut miut hasil kerja tangan ~~~Pn Shiela Latif~~~... Daku memang suke warna pink ni...Kebetulan lalu blog shiela dan daku tgk dia bleh wat keje design mendesign ni..Daku mmg dah lama nakkan rumah mcm ni...Hmmm apa lagi, terus order dan emelkan apa yg daku nak tu...

Caj yang dikenakan memang berbaloi...Kalau korang nak tempah blehla berhubung terus dgn Shiela, very nice person, servis cepat and korang bleh bagi idea apa yg korang nak letak kt blog nnti...So korang amacam rumah baru ni?? sebelum tu jemputla minum dan jangan segan2 buat mcm blog sendirik ekk...hehhehe


P/S : Selamat hari bapa buat semua bapa2....Specially untuk my hubby!!! Sekalung Fatihah untuk arwah ayah

Labels: ,