Slimming Centre : Berkesan ke??

Nak KURUS!!! (Sumber Google)

Hahaha ini tajuk feveret semua org rasanya..nk kurus tp malas nk jogging or bersenam...dgn alasan tiada masa, penat dan semput rasanya, boleh tak kalau nk kurus dgn mkn pil or minuman mengenyangkan atau masuk pusat2 slimming dgn byrn ribu riban ringgit???? Tapi hasilnya mengecewakan, tak dpt bentuk badan yg diidamkan malahan kehilangan duit berbelas2 dan berpuluh ribu...

Ini cerita dari opis mate aku...Dia berhabis RM18,000 utk menguruskan badan dia .. Tapi dia kata badannya mcm tu juga, tak langsing pon mcm yg digembar gemburkan tu...Dia kerani biasa je weh, tp hubby dia businessman le..anak baru sorang...hmmm ini semua gara2 kata2 dan janji manis Pusat2 Kurus ni lah...Dia punya treatment nauzubillah teruk, kene wrapped dgn plastik, duduk dlm bilik panas tu, uihhh seksa!!!!

Lagi satu aku perasan, kalau nk kurus ni kita nk dpt dlm jgka masa yg cepat..Kalau bersenam ni of course berkesan tp makan masa or lambat skit..Kene konsisten tp makan masa...Hmmm aku concern tang perut dan lebihan daging di dagu ni...ada spare tyre, nk buang punyalah susah...Hehehhehe

Bukan pompuan jek nk kurus ek..tp lelaki pun ye jugak..opismate lelaki aku ni, ade jugak niat nk sedut lemak costing about RM3,000 kt Thailand..niat je la lum buat pon lagi...dia dh puas berdiet tp tak menmpkkan kesan...tulah org tak sabar kan hehhee...

Uols mcmana pulak??? Masa dulu berat ideal aku 57kg, skrg 61kg, Adam dah setahun 4 bulan wehhhh...mcmana nk kurus ni haruuuuu....Tp hubby kata badan I ok dah, tp biasalah saya kan tak pernah puas hehehe

London Weight Management

3 Mggu lepas aku Tweet London Weight Management, dia call aku 2/3 pas aku tweet pasal promotion diorg...Dia panggil aku gi slimming centre diorg tp aku tak pegi2, dia kata free utk 1st trial tu..semua free siap dpt slimmming kit lagi, tp hubby aku kata mula2 mmgla free tp nnti dia akan pujuk kita sedaya - upaya utk beli produk2 atau krim2 sampingan tu...sib bek tak pegi, kang tak pasal2 habis duit kt situ...

p/s-- seperti iklan di bawah ni hehehhe (Marie France Bodyline)

Labels: