Agak2 +ve ke -ve ni ye???? hehehehe

 Pregnancy test kit

Ingat tak lagi entry daku expecting for 4th baby????
Hehhehe so agak2 positif ke negatif ni ye??? 
Berdebar2 hati ini nak tau jwpnnnya...
Terketar2 tangan ni nak mengetestnye hehehhe

So jawapannya????


Saya tak pregnant ye kawan2...
Actually baby yg saya maksudkan tu ialah IPHONE 4 ni..
Hehehhe 8 tahun cerita tak habis la aku ni hehehe...

TQ utk semua yg dah wish ye...

P/S : Daku tak pregnant tau..tnggu Adam besar la ye hehehhe,
hubby takde ni daku terkangkang2 jaga anak2 bertiga ni 


~~Test Drive inspira jom!!!!!~~~
~~Galaxy Nipis dan bergaya???~~
~Dapatkan tiket bola percuma!!!!~
Tiket MTV Awards percuma!!!!
Reload RM15 dengan hotlink!!!
~~RM49 untuk facial dan spa?? Murahnya!!~~
~~RM55 dan boleh mkn sehingga 12 jam??~~
 

Labels: