^Free Parkson Voucher + Elianto Sales^


~~Good news untuk pengguna Blackberry!!!~~ 
~~Good News untuk Pengguna Touch n Go~~  
Contact lens Da Boom!!! 


Birthday Voucher

Besday bulan depan tp dh dapat Free Parkson Voucher ni...RM40 sapa nk bagi kan, tp syarat dia kenek spend RM200 in a receipt baru valid to redeem the voucher..Chiiitttt daku jarang shopping Parkson, kekdg jek sbb mcm mahal jek baju2 dan seluar slack dia...Tapi tak silap masa ni tengah sale kt Parkson...

Saya tak pakai brand2 ini hehehe

Hmmm nantilah bila agak2 free lehla terjah sana...buat masa ni tgh duk congak2 duit kuih raya, upah baju raya, nak bagi beudak2 duit raya, nenek2 dia hehehhee....Macam2 nak kene congak sampai terdongak2 dah ni ha...Takpe orang kata, kalau kita ikhlas memberi Insya Allah murah lagi rezki kita skuarga nanti kan...

Giler kentang

Tapi semalam dah gi Elianto, sales giler2 sampai 31 Julai ni...Diskaun dari 10% sampilah ke 70%, kali ni daku beli two way cake, brush and sponge je..Tapi 2 way cake tu less 50% tu, selalu 10% jek...So pemakai Elianto sila terjah cawangan terdekat ye hehehe...

Daku malas nk beli byk2, sebab dalam kepala pikir nk beli baju raya untuk mak2, brooch utk kakak2, adik dan anak buah....Kita hidup bukan lah lama mana kan, so rasa macam nk berkhidmat utk diorg selagi ada nyawa...

Baju2 untuk anak2 daku ni dah byk rasanya, bukan apa masa warehouse sale anakku aritu dah beli byk kemeja, t shirt and jeans utk Adam, blouse untuk Najwa dan Najiha pon dah ade, baju kurung pon dah tempah, tinggal baju melayu untuk suamiku dan Adam jek...

Hmmm...Isnin ini tiada blues lagik sebab tak sabar nak menyambut Ramadhan, moga diberi kesempatan utk menunaikan Terawikh berjemaah di surau, tahun lepas dapat sekali je, yg selebihnya adalah jugak buat kt umah, tp boleh bilang ngn jarik hehehehe...Insya Allah

Labels: , ,